top of page

Flot opbakning ved sæsonens sidste hjemmestævne

Der var flot opbakning i hallen til Børkop HK's sidste hjemmestævne i sæsonen. U12 drengene startede dagen med en kneben sejr på 15-14 over Vejle Håndbold klub. Som resultatet indikerer var kampen tæt hele vejen med skiftende føringer. De fremmødte fik derfor en spændende kamp at se, og kunne glæde sig over at drengene til sidst hev sejren hjem. Godt kæmpet, drenge!

En flok glade og kampklare U12 piger vandt deres tredje kamp i træk. Denne gang gik det ud over Fynslund BK, der blev besejret sikkert 18-14. Det var pigernes sidste kamp i puljen i denne sæson og de ligger på andenpladsen. De kan dog blive henvist til tredjepladsen, hvis Kolding IF vinder deres sidste kamp. Tillykke, piger!

U14 pigerne sluttede en god håndbolddag af. Der var masser af gejst og momentvis flot spil fra pigerne. Det var ikke nok i dag, og det blev til et lille nederlag på 9-12. Kom igen, piger! Pigerne har endnu en kamp den 25. marts i DGI-Huset mod Vejle.

U18 drengenes kamp blev ikke spillet, da HK73, Rask Mølle trak sig. Drengene vinder deres pulje. Flot, Drenge!

Der er kamp igen på torsdag kl. 19.15 i Gauerslundhallen, hvor U14 drengene skal møde Ribe HK. Kom op bak op om drengene. Som altid fri entre.

bottom of page