top of page

Herrerne tæt på oprykning

Efter et par mislykkede forsøg så lykkedes det endelig Børkop HK´s herrer at vinde deres pulje i Serie 1 og dermed sikre sig adgang til de afgørende kampe om oprykning til Jyllandsserien. Det skete søndag eftermiddag i sidste spillerunde hvor holdet skulle en tur til Christiansfeld. Kravet var en sejr da et uafgjort resultat ville sende Team Helle Håndbold op på førstepladsen i puljen i stedet for, da de havde bedre målscore end Børkop i holdenes indbyrdes opgør.

Og herrerne skuffede ikke. Med en sejr på 29-25 over bundproppen Christiansfeld IF kunne holdet naturligvis fejre at første hindring for at vende tilbage til Jyllandsserien, var overstået.

Nu venter der to oprykningskampe hvor modstanderen ser ud til at hedde Team Haderslev KFUM 2, som har vundet den anden Serie 1 pulje i Kreds 7. Kampene er endnu ikke fastlagt.

bottom of page