top of page

DM, JM og Jyllandsserie - Det ser vi frem til i april

Den almindelige turnering er overstået, men dermed er det ikke slut med håndboldaktiviteter i den næste måneds tid. Flere af klubbens hold skal efter ferien i gang med de afsluttende forberedelser til de mange interessante kampe der skal afvikles i april måned. For herrernes vedkommende med oprykningskampe til Jyllandsserie og hos ungdommen deltager flere hold ved JM og DM.

Vi bringer her en oversigt over hvad der er i vente i april måned.

Herrerne skal som bekendt forsøge at vende tilbage til Jyllandsserien og det foregår over to kampe mod Team Haderslev KFUM 2 som nu er blevet fastlagt.

5 april kl. 20.00 spilles den første kamp i Haderslev Idrætscenter.

12 april kl. 20.00 spilles den anden kamp i Gauerslundhallen.

Vi håber at mange vil bakke op omkring holdet i de afgørende kampe.

Lørdag 14 april skal vores U18 drenge deltage ved JM i U18 Drenge A oppe ved Holstebro. Modstanderne her hedder Randers Freja 3 og Rækker Mølle Håndbold.

Kl. 13.20 gælder det Randers Freja

Kl. 15.50 spilles der mod Rækker Mølle

Søndag 15 april er det så U14 drengene som skal kæmpe om JM i U14 Drenge 1. Division B som afvikles i DGI-Huset Aabybro.

Kl. 10.50 - Silkeborg/Voel KFUM

Kl. 13.50 - Team Vadum/Aabybro

Kl. 16.00 - Team Favrskov Håndbold

I weekenden efter, d. 21-22 april, er det så de talentfulde U10 drenge som skal deltage ved det uofficielle DM i Greve. Programmet er ikke fastlagt endnu men vi ved allerede nu at drengene virkelig får deres sag for da det er nogle af landets stærkeste U10 drengehold som har meldt deres ankomst til den store begivenhed.

D. 13-15 april deltager klubbens U10 hold ved årets afslutningsstævne i Vissenbjerg med i alt 3 hold.

Som det sidste hold vi har kendskab til, så tager vores U14 piger også til VGIF Cup i Vissenbjerg, som for deres vedkommende afvikles d. 27-29 april.

Vi ønsker alle hold alt mulig held og lykke i den kommende tid.

bottom of page