top of page

U10 drenge vinder VGIF Cup

U10 årgangen har været afsted til årets afslutningsstævne hvor Vissenbjerg endnu engang var destination. Og her gik vores talentfulde U10 drenge suppleret af 3 drenge fra andetholdet, hele vejen og vandt stævnet foran IF Stjernen fra Odense.

Finalen mod IF Stjernen blev en særdeles velspillet kamp og det var ikke til at se at begge hold havde været i gang siden fredag aften. Straks fra start blev der lagt et gevaldigt tryk på spillet i begge ender og det var tydeligt at se at begge hold var stærkt opsatte på vise hvad de kunne med en bold.

Det blev dog Børkop som var bedst, takket være en fremragende Lauge i målet, som havde fundet storspillet frem.

Det blev til en fortjent sejr på 9-5 til Børkop.

Det var ifølge drengenes træner, Martin Harbo, en rigtig god test for at se hvor holdet stod inden holdet skal til det uofficielle DM i næste weekend i Greve, hvor IF Stjernen også er blandt deltagerne.

Pigerne stillede med to hold i Vissenbjerg, og her var førsteholdet tæt på at komme videre til A-semifinalen, men det var lige ved og næsten.

Så alt i alt har det været en fantastisk tur for vores U10 børn som har hygget sig fra start til slut.

bottom of page