top of page

U14 piger på tur til VGIF Cup

U14 pigerne har deltaget i Vissenbjerg stævne i den netop overståede weekend.

Det blev til en flot 2.plads i indledende pulje hvilket sendte dem i A-slutspilspuljerne. Her spillede vi 2 flotte kampe. I den første kamp mod Fraugde GF lå pigerne og styrede det meste af kampen med 1 til 2 mål men måtte nøjes med uafgjort 9-9.

I den sidste kamp stødte pigerne ind i Tommerup som spiller i 2.div. Kampen endte 17-8 i deres favør. Men alt i alt har pigerne + træner haft en kanon tur. Positivt mange af de ting vi har arbejdet med lykkedes.

Kronen på værket må nok være da pigerne 5 min før tid mod Tommerup prøvede vores 7 mod 6 spil af og scorede med efterfølgende kompliment fra Tommerup pigerne.

Så det er rigtigt dejligt at se at nogen af de ting vi har arbejdet med i min korte tid sammen med pigerne, lykkedes og jeg glæder mig til at skulle arbejde endnu mere med dem i den kommende sæson hvor pigerne rykker op i U16 rækken.

Janne

bottom of page