top of page

Ny tøj satsning i sæson 2018/2019 med lille indflydelse på kontingent


Kontingent i den kommende sæson stiger en smule i forhold til sidste sæson. Det skyldes 2 ting.

For det første er turneringsudgifterne samt udgifterne til materialer stigende. For det andet får man som noget nyt som spiller fra og med U10 og opefter sit helt eget kampsæt bestående af shorts og t-shirt *. Dertil kommer egen drikkedunk. Man får også mulighed for et gratis træningssæt i den kommende sæson – se nedenfor.

Det betyder at kontingentet for U10 - U12 bliver 1.100,- kr. U14 - U16 kontingentet bliver 1.250,- i sæson 2018/2019, U18 giver 1.300 i kontingent og seniors kontingent bliver 1.500 kr. for hele sæsonen. Kontingentet for trille-trolle er 400,- kr. og for U6-U8 er det 700,- kr. for hele sæsonen.

Årsagen til ændring i anskaffelsen af tøj er at klubben ønsker at minimere tøjspild. Ved den nye ordning er der ikke en masse tøj til overs, som aldrig bliver brugt. Før var vi tvunget til at købe sæt til holdet, og da antallet af spillere på hvert hold varierer, var der en del sæt, som ikke blev brugt. For det andet har den enkelte spiller i den nye ordning ansvaret for sit eget tøj og at vaskeanvisning følges. Vi håber også ad den vej at minimere tøjspild. Endeligt bliver pasformen også bedre, da sættet nu bliver individuelt. Man kan også af egen lomme tilkøbe navn på t-shirt.

Udgifterne til det nye tøj, dækkes delvist af stigning i kontingent og delvist af klubben.

Ved at vælge denne nye model for anskaffelse af kamptøj har spillerne fra og med U10 og opefter også mulighed for i denne sæson at spare penge til træningstøj. I starten af sæsonen får alle spillere mulighed for at vælge et sæt gratis tøj af det spillertøj, som klubben har fra sidste år. Der bliver meldt en dato ud for uddeling senere. For at få en gratis sæt spillertøj fra sidste år, skal man have betalt kontingent for sæson 2018/2019.

* På trøjen kommer der klubbens logo og rygnummer. Rygnummer fra nr. 1-99 kan ønskes, men ikke garanteres. Hvis flere har samme ønsker vedr. rygnummer, trækkes der lod. Når man grundet alder rykker op den efterfølgende sæson, vil det ved sammenfald af nummer være den ældste spiller, der har forret til nummeret.

De bedste hilsner

Bestyrelsen

bottom of page