top of page

Serie 1 Herretræner søges for sæson 18/19


Børkop HK søger en træner til at varetage træning af klubbens serie 1 herrehold. Holdet spillede i den forgangne sæson med om oprykning til Jyllandsserien, men måtte se sig slået over to kampe.

Det er er ungt hold, men med nogle rutinerede kræfter til at trække gennemsnitsalderen lidt op. Holdet træner som udgangspunkt tirsdag og torsdag i Gauerslund hallen og har kampe i serie 1 og i pokalturneringen. Derudover er holdet tilmeldt et opstartsstævne, hvor det bliver muligt at finde holdets niveau for den kommende sæson.

Skulle det have interesse er det muligt at kontakte Mikkel Møller – mm1kk3l@gmail.com eller mob. 28 70 03 96. Formand Morten Kristensen kan også kontaktes på mob. 28 26 27 67 elle borkopformand@gmail.com.

Med posten som træner følger godtgørelse.

bottom of page