top of page

Resume fra dagens hjemmestævne


Dagen startede med U12 drenge C, der mødte Skibet IF. Der blev lagt godt ud fra begge holds side. Det gav en jævnbyrdig kamp langt hen ad vejen. Det blev udslagsgivende til Skibets fordel at deres målmand tog godt fra på skudene fra Børkop HK's skytter. Børkop HK endte med at tabe 9-13. Kom igen, drenge!

U12 piger C mødte Øster Starup - Vester Nebel IF i dagens anden kamp. Pigerne førte 9-6 ved pausen, og hev en sikker sejr hjem på 18-10. Sejren kom i hus på masser af spillemæssigt overskud sammen med fokuseret attitude hos pigerne. Der blev spillet varieret angrebsspil og med ganske få fejl i forsvaret samt en sidste skanse med flere flotte redninger. Tillykke trænere og spillere!

Tredje kamp i dag var med U12 drenge A. De mødte Nr. Bjært Strandhuse IF. Det blev ligesom dagens første kamp en meget lige affære, hvor Børkop HK tabte knebent med 14-15 efter 8-9 ved pausen. Begge hold stod godt i forsvaret, og begge hold tilspillede sig masser af chancer. Børkop manglede det fornødne held i dag. Kom igen, drenge!

U18 drenge A spillede i dagens fjerde kamp mod Skibet IF. Det blev Børkop HK på slap line, og der var aldrig rigtig tvivl om kampens udfald. Børkop var en klasse bedre, og trak fra hver gang, det var nødvendigt. Der blev lavet flere flotte opspil, og selv målmanden gik med i angreb flere gange. Drengene hyggede sig, og lavede flere teknisk flotte detaljer. Et talstærkt publikum i hallen fik et show, hvor Børkop HK vandt 28-11. Tillykke til træner og spillere.

Serie 1 herrer spillede deres fjerde kamp på en uge. Igen blev det en meget lige affære, hvor Børkop hev en sejr hjem på 23-20 over Taulov-skærbæk IF. Rutinen blev igen afgørende til sidst. Børkop startede lidt uskarpt, men spillede sig stille og roligt ind i kampen med flere flotte opspil, flere sikre afslutninger og solidt forsvarsspil. Børkops sidste skanse i anden halvleg blev en afgørende faktor i dag, da flere 100 % chancer blev reddet. Tillykke med en flot sejr til herrerne.

Serie 3 damer sluttede dagen af med en sikker sejr over Øster Starup - Vester Nebel IF. Kampen endte 23-13 efter 11-6 ved pausen. Børkop HK's damer var en klasse bedre end modstanderen. Solidt forsvar og en velspillende målmand grundlagde sejren, hvor der til tider også blev spillet flot angrebsspil. Tillykke til spillerne og trænerne.

Dette var årets sidste hjemmekampstævne med kampe i flere rækker. Lørdag den 8. december spiller U10 drengene dog stævneformat hjemme i Gauerslundhallen, hvor det bliver til to hjemmekampe. Stævnet afholdes fra kl. 14.30 til ca. 17.30. Kom og hep på drengene . Der er gratis entre.

bottom of page