top of page

U10 drenge vinder Nordeafonden Cup 2018

Et fantastisk flot år blev afsluttet med manér søndag aften da Børkop HK´s U10 drenge deltog ved landets største U10 stævne,

Nordeafonden Cup, som blev afviklet i Fredericia Idrætscenter og som havde deltagelse af klubber fordelt over det meste af landet.

Her gik drengene hele vejen i deres række og vandt finalen med en sejr på 10-5 over Sejs-Svejbæk.

Stort tillykke til holdet for deres præstation !

Det blev hermed et flot punktum for året 2018 og hvor Børkop HK bl.a. markerede sig stærkt i ungdomsrækkerne. Der blev skrevet historie da U18 drenge blev jyske mestre, da U14 drenge kvalificerede sig til 1.Division, og da U10 drenge sluttede i Top 8 ved det uofficielle DM i foråret. Præstationer som Børkop HK kan være meget stolte af.

Men vi glæder os allerede til 2019 hvor vi igen i forårssæsonen kan byde på rigtig mange spændende håndboldoplevelser i Gauerslundhallen. Der er lagt op til to fantastiske lokalopgør hos Serie 1 herre mod Smidstrup-Skærup i februar måned.

Hos U18 drenge bliver det spændende når Trelde GI kommer på besøg 13 januar hvor det bliver et gensyn med flere tidligere Børkopspillere som i denne sæson spiller i Trelde.

Og kan U12 drenge overvinde Vejle HK og booke en plads i finalen i Jydsk Pokal Ungdom (tidligere Kreds Cup)? Det får vi svaret på sidst i januar.

Børkop HK´s bestyrelse ønsker alle vores spillere, trænere og frivillige et rigtig godt nytår og på gensyn i det nye år.

bottom of page