top of page

Mens vi venter...

Det er nu snart to måneder siden halgulvet sidst blev betrådt i hallerne i Børkop og Gauerslund af børn, unge og voksne i alle aldre inden resten af sæsonen pludseligt måtte afbrydes grundet coronavirussen.

Men forhåbentligt er der snart grønt lys til at foreningslivet snart komme en smule i gang igen. Naturligvis under de rette forudsætninger, selvom vi må erkende at håndbolden nok ikke er blandt de sportsgrene som der kan blive åbnet op for først grundet anbefalingerne om sikker afstand til hinanden.

Men ikke desto mindre så har Børkop HK trods alt haft en begivenhedsrig sæson hos både senior og ungdom.

Mens vi venter på igen at kunne tonse rundt inde i hallen, så bringer vi et lille overblik over hvordan sæsonen sluttede for flere af vores hold.

Herresenior - Herrerne vil igen være at finde i Jyllandsserien til efteråret efter at holdet, inden afbrydelsen, kun skulle bruge et point i de resterende to kampe for at skulle spille om oprykning. Men det er fra turneringsudvalget besluttet at oprykningskampene blev aflyst og man derved rykkede direkte op. Så vi glæder os til endnu engang, når det bliver muligt, at kunne byde på håndbold på Jyllandsserie niveau.

Samtidigt lå herrernes andethold i Serie 2 også med store muligheder for at rykke en takt op, men desværre fik holdet ikke mulighed for at kunne spille den afgørende kamp mod puljens førerhold som lå et point bedre i tabellen.

Damesenior - Her var klubben også repræsenteret med to hold i turneringen. Desværre må damernes førstehold rykke en tur ned i Serie 2 efter to fornemme direkte oprykninger i træk. Vi håber dog på at holdet finder de rigtige opskrifter på en oprykning tilbage til Serie 1 igen.

Damerne var yderligere repræsenteret med et hold i Serie 3.

U13 drenge - Igen i år lå drengenes førstehold godt til i toppen af A-rækken i foråret samt det for anden sæson i træk blev til deltagelse i semifinalen i Jydsk Pokal Ungdom. Det blev også succes til andetholdet efter oprykning i efteråret til B-rækken.

U13 piger - Holdet havde en svær sæson hvor det så sort ud med at kunne stille hold til foråret. Men trænerteamet gav ikke op og det lykkedes at samle spillere nok til at kunne gennemføre turneringen i foråret.

U11 drenge - Repræsenteret med to hold i B- og C-rækken. Og her var B-holdet stærkt på vej til at vinde puljen da drengene lå ubesejret på førstepladsen.

U11 piger - Også her en svær sæsonstart med få spillere, men takket være tilgang af mange nye piger i efteråret lykkedes det at kunne stille hold i forårets turnering.

U7/U9 - Mange børn har været gennem træningen om mandagen i Englysthallen og flere børn har også været på ture for at opleve at få prøvet at spille kampe mod andre klubber.

Trille trolde - Næsten hver søndag har der været livlig aktivitet når de mindste blev sluppet løs med bolde, redskaber og sjove lege.

Sommerferien er snart lige rundt om hjørnet og dermed er udsigterne indtil videre, ikke store til at kunne få føling med boldene grundet Covid-19 situationen. Men vi holder humøret højt og vil være klar til en ny sæson når vi igen kan få lov at spille håndbold i Danmark.

Med sportslige hilsner

Børkop HK

bottom of page